Szállás árak Kiscsere Vendégház

Kiscsere Vendégház

Címlap » Kállósemjén » Kállósemjéni szállások » Kiscsere Vendégház » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Észak-Alföld
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Kert, Gyermekjátszótér
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, TV

Kiscsere Vendégház

A Kiscsere Vendégház Kállósemjénben, a Kiscsere tanyán található meg, a város zajától kívül eső, erdős, homokos területen. Itt a csendes és nyugodt környezet biztosítja a pihenést a turistáknak. Körös-körül a természet színei pompáznak. A fák, a kert, a fű, a virágok, az akác friss illata lengi be a szálláshelyet és környékét.

A szálláshely 16 férőhelyes, 4 db 2 ágyas szobával és 2 db 4 ágyas-családi szobával rendelkezik. 1 db 2 ágyas szoba mozgáskorlátozottak számára lett kialakítva. Szobánként 1-2 db felfújhatós pótágyat tudunk biztosítani. Minden szoba külön fürdőszobával és WC-vel rendelkezik. A szobák LCD TV készülékkel felszereltek. A konyha a földszinten közös használatra van berendezve, ami fel van szerelve hűtőszekrénnyel, gáztűzhellyel, edényekkel, evőeszközökkel, kávéfőzővel, mikrohullámsütővel és vízforralóval. A nappaliban étkező asztalok vannak 16-24 fő részére, valamint egy nagy képernyős LCD TV is található itt.

A Vendégház nagy teraszt bútorokkal, padokkal, nagy füves területet (focizásra, tollas játékra), szalonnasütőt, bográcsozást és fürdődézsát kínál vendégeinek. A gyerekeknek pedig a füves területen egy kisebb játszótér van kialakítva.

Programlehetőségek a környéken: lovaglás, túrázás, kerékpározás. Továbbá a közelebbi városok, mint pl.: Nyíregyháza, Máriapócs, Tokaj, Nyírbátor, stb... számos látnivalót és rendezvényt kínál. Pl: Nyíregyháza-Állatkert vagy Múzuemfalu vagy Botanikus kert, Máriapócs - Kegytemplom vagy Fatemplom vagy Házaspárok útja, Tokaj - Kopasz-hegy vagy Borospincék, stb... Ezenkívül nagyon gyakoriak a környéken a különféle rendezvények. Pl: Nagykálló - Lecsófesztivál, Szatmárcseke-Nemzetközi Szilvalekvárfőző verseny, Nyíregyháza -Múzeumok éjszakája, Nyírbátor - Nemzetközi Utcaszínházi Fesztivál, stb...

Az előzőleg említett látnivalók megtekintését vendégeink részére megszervezzük, elvisszük Önöket megadott túravonalak alapján autóbusszal a szálláshelyről. Túraútvonalainkat a szálláshelyen megtekintheti, vagy kérje tőlünk.

Szálláshely megközelítés:

Az M3 autópályáról Nagykálló irányába kell lehajtani a 227-es km-nél. Innentől 6 km-es szakasz a Kiscsere tanyáig. Szállásunk megközelítése praktikusan Nagykálló irányából jobb. Nagykállóban a Báthory út 74. sz-nál kell letérni a főútról balra, majd rögtön jobbra a Rákóczi útra. Az utca végétől 1 km jó minőségű földúton, erdős szakaszon jutunk el a szálláshoz.

2. A GPS koordináta: N 47,87273 E 21,88972

3. Akinek az utolsó szakasz teljesítése gondot jelent vagy nincs GPS-e, azt szívesen elvezetjük a szálláshoz. Telefonos egyeztetésre a találkozó helyszíne 4320 Nagykálló, Bátori út 74. szám alatt van.

4. Ha odaérsz egy nagyon szép környezetben lévő vendégházat kell találnod.
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Falusi turizmus
  • TELEPÜLÉS
    Kállósemjén
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Vendégház
  • CÍM
    4324 Kállósemjén, Kiscsere tanya
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: | | | | |
További találatok: |
Település ismertető
  • Kállósemjén

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...